Coca-Cola Family Day

Coca-Cola Family DayCoca Cola HBC Srbija, organizovala je u SC “Kovilovo” manifestaciju “Coca Cola porodični dani”. Kompanija Sekopak dala je svoj doprinos tako što je zajedno sa promoterima radila na podizanju ekološke svesti svih posetilaca.

Posetioci ove manifestacije imali su priliku da učestvuju u sportskim turnirima, porodičnim izazovima i kroz druženje sa Sekopak promoterima saznaju zašto je važna primarna selekcija.

Kante za razdvajanje ambalažnog otpada bile su postavljene na 4 punkta u okviru sportskog centra. Kante su bile vidno obeležene tako da su svi učesnici imali priliku da razdvajaju ambalažni otpad. Deca koja su učestvovala u razdvajanju ambalažnog otpada mogla su da igraju igricu “Seko kesa” i na taj način nauče kako se ambalaža razvrstava.

Ovakva vrsta akcije naišla je na pozitivne reakcije svih zaposlenih u Coca Coli, koji su još jednom pokazali visok nivo odgovornosti kada je očuvanje životne sredine u pitanju.

Sportski centar “Kovilovo” je nakon Coca Cola porodičnih dana bio potpuno očišćen od ambalžnog otpada, što i jeste cilj ovakvih akcija.

Coca-Cola Family Day