Sekopak dobitnik prestižnog sertifikata

Kompanija SEKOPAK DOO BEOGRAD operater upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom, na osnovu međunarodne kategorizacije i finansijske analize tri poslovne godine (2015. 2016. i 2017.), ispunjava uslove za izdavanje prestižnog međunarodnog Sertifikata bonitetne izvrsnosti rejtinga AA.

Kompanija Sekopak je najuspešnija u svojoj delatnosti, i svrstana je u 1,7 % najlikvidnijih preduzeća u Republici Srbiji.

Sertifikat, kao međunarodna potvrda solventnosti, izdaje komapnija BISNODE već 30 godina u 18 zemalja Evrope.

U Srbiji kompanija Bisnode sertifikaciju vrši od 2013. godine kroz saradnju sa Razvojnom Agencijom Srbije, NBSom, APRom, Privrednim i Apelacionim sudovima i Privrednom Komorom Srbije.

U međunarodnom okruženju sertifikovanje je uobičajena praksa i na taj način kompanije dodatno jačaju svoj ugled i poverenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju. Imati sertifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od retkih priznanja kojim poslovni subjekti svojim stalnim i potencijalnim poslovnim partnerima dokazuju da su odgovorno i kvalitetno vođena kompanija sa kojom treba poslovati. Iznad svega, ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada.Nosioci ovog priznanja svrstavaju se u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa kompanijama iz Evropske Unije.

Kompanija Sekopak nosioc prestiznog sertifikata bonitetne izvrsnosti rejtinga AA