Sekopak avantura u kompaniji Bosch

Sekopak avantura u kompaniji BoschOva jesen kompaniji Bosch donela je zeleniji prostor, u krugu fabrike organizovana je sadnja drveća i jesenjeg cveća. Zaposleni su tako obogatili svoju životnu okolinu i učinili je lepšim mestom za boravak.

Sekopak kao Bosch-ov operater za upravljanje ambalažom i ambalažnim otpadom, podržao je akciju i pomogao zaposlenima da plastične flaše od vode koje su koristili za osveženje, odvoje na pravilan način. A posle napornog rada uživali su u “Sekopak avanturi”.

„Sekopak avantura” je aktivacija koja sadrži autentičan audio snimak i vizuelni prikaz koji učesnika vodi u edukativnu i zabavnu reciklažnu avanturu po prirodi. Učesnicima se pruža mogućnost da šetaju šumom pored reke, uživaju u sunčanom danu i cvrkutu ptica. A u isto vreme nauče šta se štedi reciklažom i kako se odvaja ambalažni otpad. U ulozi naratora našao se Boda Ninković koji učesnike vodi kroz 3D animaciju.

Zeleniji prostor u krugu fabrike kao osmesi i dobro raspoloženje zaposlenih u kompaniji Bosch, najbolja su potvrda uspešnosti ove akcije.

Sekopak avantura u kompaniji Bosch

Sekopak avantura u kompaniji Bosch